Sportkullan i Älvdalen

Sportkullan massage & friskvård

Sportkullans vision är enkel – vi vill att du ska må bra. Vi är övertygade om att en kropp som blir berörd och får röra på sig gör dig till en gladare människa.

Vi är tre masserande systrar som alltid haft idrotten som en stor del av våra liv. I centrum stod längdskidåkningen och det ledde bland annat till många år som elitsatsande längdskidåkare. Genom idrotten väcktes också vårt intresse för vad friskvård och i synnerhet massage kan göra för rehabilitering och förebyggande insatser. Efter många år som massörer på olika håll har vi nu glädjen att arbeta tillsammans i Sportkullan – massage & friskvård.
Vi vet att det går att göra kroppen lycklig och det är aldrig för sent att börja. Vi vill gärna inspirera dig att komma igång.

Vi är Sportkullan:

Marie Mörk startade företaget 2008 och har nu anställt två av sina tre systrar. Tycker om klara vinterdagar och att göra människor glada. Har genomfört ”Klassikern”, varit skidlärare i Italien och åkt Transibiriska järnvägen.
Cathrine Mörk är succépasset ”Kåjtum & Gludrums” alltid lika peppande instruktör. Kom över sin höjdrädsla genom att bestiga bergstoppar i Norge på skidor och har åkt det italienska långloppet Marcialonga.
Anne Mörk har starka meriter inom sporten gång, vet hur man gräver en bivack och har varit skidlärare i Österrike. Älskar fjället och tycker att pilates är en underbar träningsform.

Vi har utbildning och erfarenhet:

Sportkullan erbjuder:

Företagsfriskvård
Klassisk massage
Stenmassage
Terapeutisk behandling/Skadebehandling
Rådgivning ergonomi, stretch och träning
Träningsprogram
Skidläger & privatlektioner, längdskidåkning
Pilateskurser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: