Nystart och rutiner

Äntligen!

Att fira nytt år sista december varje år har sin charm, men det är i mötet mellan sensommaren och hösten det händer på riktigt. Då startar livet om samtidigt som det går tillbaka till invanda rutiner. Rutiner som hjälper eller stjälper.

Om man vill ändra något, starta om livet, så hjälper det att sätta in det nya på rutinkontot. Ange dag och tid, hur mycket och vad, varför och därför. Att slentrianmässigt säga ”jag ska träna tre gånger i veckan”, utan att sätta en plan, göra en rutin av det, brukar resultera i att det håller ett tag och sedan rinner ut i sanden för att det finns andra, starkare, redan satta rutiner som stjälper det hela.

Behöver du hjälp att sätta nya, goda rutiner? Vi guidar dig!

Din kompass vid smärta och skador, träning, företags-friskvård, längdskidteknik och löpteknik.
Och naturligtvis, din guide bland bergen i Italien.

Boka tid

Träna Pilates i höst

Styrka, rörlighet, balans och kontroll. Allt det tränar du under ett Pilatespass. Låter det bra?

Att bli stark, rörlig och ha koll på kroppen och dess rörelser? Anmäl dig då till höstens Pilateskurser.

Hur du troligtvis upplever träningen till att börja med? Som styrketräning kombinerat med rörlighet. Träningen sker på matta i vanliga träningskläder, utan skor och du blir svettig.

Njut av skidåkning i Italien

För sjätte gången bjuder vi med gäster till att njuta av längdskidåkning i Dolomiterna i Italien. Den här gången åker vi i mitten av januari och passar in det med förra årets Visma Ski classics-nyhet; Pustertal skimarathon.

Under veckan i Italien åker vi längdskidor varje dag. Ungefär som en vandringsresa på sommaren. Vi åker ut på morgonen och åker längs en dal, genom ett pass eller på en högplatå. Vi stannar och äter lunch i en hütte, tar en cappuccino på en bar och njuter av vyer, skidåkning och varandras sällskap.

Fötter, fötter, fötter

I höst återkommer vi med en efterlängtad workshop om foten. Följ oss i sociala media för att hålla koll.

Dela, sprid och gilla

Vi vill att fler ska få ta delar vår kunskap, våra evenemang, drömmar och idéer – sprid ordet och dela våra sidor och inlägg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s