Haglöfs Åre Extreme Challenge

Lördag 2 juli står Lag Sportkullan Adventure race på startlinjen till Haglöfs Åre extreme challenge. När vi anmälde oss kändes det som att tid för träning fanns det gott om, det var ju flera månader kvar, nu står vi här, 1 v kvar och stressen inför att hinna träna har övergått till en slags spänning, vad kul det ska bli! I mål kommer vi alltid, på något sätt, mer eller mindre trötta.

Vad har vi då gett oss inpå nu tänker ni. Det finns flera klasser att välja mellan. Solo, duo och stafett.  3 olika moment ska genomföras. Kajak 18km på Åresjön. (alt fors för soloklassen) Löpning 15 km över Åreskutan. Mtb från  Huså tillbaka till Åre by. Vi har valt att köra stafett. Cathrine, Anne och vår fjärde syster Jennie ska ta sig an Åre.

Vi älskar äventyr och utmaningar. Det behöver inte vara utmaningar mot någon annan, utan ofta mot sig själv och glädjen i att genomföra något som har fått hjärtat och hjärnan att jobba lite extra. Dessutom denna gång tillsammans med andra.

Rapport om huruvida Cathrine klarade motvinden och regnet på Åresjön, om Anne skuttade lätt uppför Åreskutan och Jennie snabbt tog sig fram över stockar och stenar kommer att komma. Är ni nyfikna så kika in på Instagram och Facebook under tiden.

/Cathrine

Sportkullan
Foto: Tobbe Nilsson

Lämna en kommentar