Från tidig morgon till sen eftermiddag

Pip! Noll sju noll noll. Tolfte juli tjugohundrafjorton. Lägg det på minnet. 07.00 12 juli 2014.

Kanske ligger det en fuktig dimma över horisonten. Kanske huttrar du lite – man vet ju aldrig med den svenska sommaren. Morgonen kanske tvekar lite, sträcker sömnigt ut sig på ängen och puffar lite lätt på dig och viskar;

Vakna! I dag är det dags – nu börjar äventyret.

I skogsgläntan myllrar det. Det sjuder av liv och grenarna knäcks. En febril aktivitet pågår. Det packas ner, packas upp, planeras och fylls på. Kvinnor i grupperingar om tre diskuterar – är allt med? Efter en höst, en vinter och en vår av förberedelser är det äntligen dags. Starten för Sportkullan Adventure Race 2014.

Det är dags för en dag ute med tjejerna. En heldag fylld med löpning, cykling, diskussioner, peppning och kämparglöd. Du kommer att tillsammans med dina vassaste vapendragare färdas genom skratt, tårar och jävlar anamma. Ni kommer att förvåna varandra över de prestationer ni tillsammans klarar av. Du kommer att skutta som en kalv på grönbete och lite senare på dagen vara glad över att dina lagkamrater ger dig en knuff i ryggen på väg uppför backen.

Att det blir just så vet vi. Och att du kommer att känna all världens känslor under dagen har vi förstått. För nu har vi testat banan. Vi har gjort det du och dina två vänner kommer att göra nästa sommar, om du anmäler dig till Sportkullan Adventure Race 2014.

Vi har cyklat, sprungit, paddlat madrass och tagit oss fram. Vi har varit trötta och nyfikna, spurtat glatt och masat oss fram. Som glada turister och knäckta marathonlöpare har vi moffat nötter och torkad frukt i farten för att sedan sitta ner och njuta av piroger och risifrutti.

Sportkullan Adventure Race kommer att få dig och dina vänner att upptäcka natur och platser så vackra att hjärtat smälter. Ta dig tid och andas ett ögonblick där vyn är som mest fantastisk och ta med det i minnet till en regnig höstdag, eller kanske till den där backen som helt plötsligt känns så oövervinnerlig.

Mer information om tävlingen kommer. Tills dess bjuder vi på några bilder från fredagens bankontroll.

Översyn av kartan tillsammans med vårt supportteam.
Översyn av kartan tillsammans med vårt supportteam.
Supportteamet får pumpa madrasserna
Supportteamet får pumpa madrasserna
En lugn stunds återhämtning med en risifrutti.
En lugn stunds återhämtning med en risifrutti.
Galet kul - madrasspaddling.
Galet kul är det – madrasspaddling.
Framme, lite senare på dagen. Puh!
Framme – några timmar senare. Puh!

 

2 reaktioner till “Från tidig morgon till sen eftermiddag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s