Skidläger i VasaloppsArenan

Kom till oss i Älvdalen och lär dig rätt skidteknik från grunden.

Till vackra Rännkölen tar vi gärna med dig.

På Sportkullan har vi många års erfarenhet av att lära ut längdskidåkningens vackra teknik.Vi vet inte ens hur livet skulle se ut utan skidåkning – vi föddes med skidorna på fötterna.

Hos oss är det familjärt; vi bjuder på berättelser om skidturer över ändlösa myrar, vurpor vi gjort och träningsturerna utan tillstymmelse till fäste – och de med alldeles för mycket. Förutom att vi är tre systrar som jobbar heltid med företaget så kan du under ett helgläger även stöta på den fjärde systern som är vår ”marketing communicator” och stöttar oss med allt inom marknadsföring. Vår far finns med för att visa hur du enkelt vallar dina skidor och förmedlar det vi alla känner; att det handlar om att få tillräckligt med fäste för att kunna åka avslappnat och tillräckligt med glid för att njuta av nedförsbacken.

Hos oss får du genomtänkta teknikpass anpassade efter gruppen och dig som individ. Vi anser att det finns en koppling mellan antalet deltagare per instruktör och hur mycket du får med dig från ett skidpass.

Massage ingår i priset på våra läger, och den får du av oss. En fördel med våra dubbla roller på lägret är att vi under massagen kan jobba med det som kommer upp till ytan under teknikpassen; rörelseinskränkningar, gamla skador och smärta. Den grund vi har som Pilatesinstruktörer ger oss också möjlighet att ge dig specifika övningar som hjälper dig att bli en bättre skidåkare.

På skidläger med oss på Sportkullan så handlar allt om glädje; glädjen till skidåkning, naturen och ett aktivt liv. Vi guidar dig i skidspåren med ett skratt i bakfickan och ser till att leken alltid finns representerad på passen. Att bli ett med skidorna är ett viktigt moment i strävan efter att få en bättre teknik – och vad kan vara bättre än att hitta den kopplingen i en tunnelkull? Vi är nämligen övertygade om att inlärning med hjälp av skratt, lek och glädje är något vi vuxna behöver mycket mer av.

Tvärtom-tunnelkull som uppvärmning

Maila oss på info@sportkullan.se redan nu för att boka in dig och en vän på vinterns skidteknikläger – du kommer att längta tillbaka redan innan du åker härifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s