Sportkullan år 2011 – klart slut

December

Så kommer vi till årets sista månad. Det har hänt mycket hos Sportkullan under 2011 och december var på intet sätt lugnare än resten av året. Två skidläger var inplanerade. Det första lägret 1—4 december fick vi ställa in på grund av för få deltagare, desto fler var det inbokade helgen efter, 8—11 december. Då fick vi även ytterligare ett bevis på att vi har tagit rätt väg vad gäller vårt lägerkoncept då en deltagare från förra året ringde och bad om att få vara med i år igen. Jätteroligt!

Första lägret för säsongen

Tyvärr hade den milda hösten gjort att det inte fanns några spår att tillgå vid Bergsgården (före detta bygdegården i Evertsberg) så samtliga pass fick köras på skidstadion i Älvdalen. Nytt för i år var, förutom boendet i Bergsgården, badtunnebad vid Skeppshussjön på fredagskvällen. Natten var stjärnklar och lagom till att lägret började hade vi även en liten dump med snö som gjorde att det nu hängde i träden, en vacker inramning till badtunnan.

Badtunna vid Skeppshussjön, Evertsberg

År 2011 avslutades i glatt sällskap och med goda framtidsutsikter. Ett spännande år har passerat och ett fantastiskt år har precis börjat. Cathrine har gått upp på heltid och Anne har gått in och jobbar två dagar i veckan. Det känns fantastiskt att det företag jag startade i mars 2008 nu kan ge jobb till alla mina systrar. Jennie är ju i högsta grad delaktig som marknadsföringsansvarig och gör ett hästjobb.

Cathrine, Anne & Marie

I och med att 3 mars 2012 passeras så går Sportkullan in på sitt femte år och till nästa vinter har vi 5-årsjubileum på våra skidläger. Naturligtvis har vi fler spännande idéer på lager och när som helst dyker de upp.

För mig personligen inleds även ett nytt skede i livet i och med att Sportkullans fjärde år avslutas. Jag är glad och trygg när jag överlämnar massage- och instruktörsjobben i Anne och Cathrines händer under det kommande året. Om Wassberg vill och båten håller så ska nämligen min familj utökas. Vi väntar på en ny Sportkulla eller mas och har naturligtvis planerat in det lagom till Vasaloppsveckan — skid- och vinterälskande som vi är.

Så, lite sent, men ändå; ett fantastiskt Gott Nytt År till alla Sportkullans vänner och kunder. Lev väl och njut av livet. Nu väntar en promenad i den vintriga John Bauer-skogen.

Underbara vackra vinter

4 reaktioner till “Sportkullan år 2011 – klart slut”

Lämna en kommentar